2017. július 9., vasárnap

A blogról - Tartalom

Kedves Leendő Olvasóim! 

Rengetegszer próbáltam újrakezdeni a blogolást. Verseket, történeteket, beszámolókat...smink tippeket, fonott frizurákat hoztam nektek. Valahogy egy idő után elfogyott az ihlet, kifogytam az értelmesnek mondható posztolásokból - hiszen sok dolog már más blogokon, hírportálokon megjelent--még, ha nem is ugyanabban a formában. Pár éve fel is hagytam a blogolással, de most egy nagyon jó barátom megkért, hogy egyik fanfiction-ömet próbáljam blog formájába átdolgozni- mert nem valami egyszerű, ha mindig a telefonnal készült fényképről kell kibogarásznia az új részleteket.

A történetről nagyon sokat nem szeretnék elárulni, de maga az alaptörténet saját. A benne  szereplő zenei bandák pedig a valóságon alapulnak- velük folytatott bármiféle kisebb esemény kizárólag fikció, a képzelet szüleménye - néha egy-egy jelenetecske átdolgozva de megtörténhetett a szereplőkkel- avagy a véletlen műve. 

A történet főszereplője egy lány, akinek nem úgy alakultak az életben a dolgai ahogy azt megálmodta, kitervelte. Családjában nem mindenki fogadta jól a híreket, amiket egy bizonyos vizsga miatt kapnak. A lány egy álmodozó, visszahúzódó személyiség, bár a történet folyamán az egyénisége és stílusa is változik. Figyelemmel kísérhetitek hogyan valósítja meg mindazt amiről a tanulmányai elején csak álmodozott- hogy valaha fodrászként dolgozhat Koreában az Idolok világában. 

Szerk.megj.: Igyekszem majd hetente feltölteni egy-egy részletet, talán egy egész fejezetet is, attól függ időm hogy fogja engedni az írással való haladást, illetve a meglévő részek begépelését. Amint lehet itt is leszek az első kis résszel. 


Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem a történet majd elnyeri a tetszéseteket! 
Affy


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése